Den Mellemstore Podcast


‘Den Mellemstore Podcast’ er en mellemkort podcast der blander poesi, politik, musik, filosofi, sociologi, pop og mellemfornøjelige kunstneriske ambitioner.

Vi hører nogle gange om “mellemstore stater”. Vi hører også om “mellemstore virksomheder”. Dem hører vi typisk om, når vi hører om “små og mellemstore virksomheder” – de såkaldte SMV’er. Der følger typisk nogle definitioner med. Hvornår er noget præcist “mellemstort”?

En meter svarer til længden af den strækning lyset tilbagelægger i vakuum, i løbet af tidsrummet 1/299.792.458 sekund (altså cirka 0,0000000033564 sekund), men man kan også bare aflæse en markering på en sten i Paris. Den er lavet på baggrund af en meterstang af noget platinhalløj. Der er også en officiel dansk meter i kælderen under DTU.

Når vi taler om podcasts, så er denne podcast målestokken for mellemstore podcasts. Det er DEN mellemstore podcast.

Vært: Mathias Schwartz Kirkegaard
Teknik: Mathias Schwartz Kirkegaard
Musik: Mathias Schwartz Kirkegaard
Manusforfatter: Mathias Schwartz Kirkegaard
Research: Ikke for meget