Foredrag: “Hvordan leder man med styringsinstrumenter?”


På engelsk er der forskel på “Project Management” og “Project Leadership”. På dansk har vi en dårlig vane med at bare kalde det hele for “projektledelse”. Der er et væld af projekt-STYRINGS-værktøjer, og ofte får man blot et koncept eller en projektstyringsmodel trukket ned over hovedet. Reel ledelse handler om at fravælge dem, der ikke duer i din konkrete situation.

I foredraget bliver i præsenteret for en tankegang, hvor projektstyringsværktøjer bliver udvalgt ud fra menneskesyn. Ser du mennesker som egennyttemaksimerende, så kan meget klares med en resultatkontrakt, men hvis du ser mennesker som engagerede, relationelle og med iboende værdighed, som i det personalistiske menneskesyn, så skal det indtænkes i din brug af styringsværktøjer.

Om foredragsholderen:

Foredragsholder Mathias Schwartz Kirkegaard er kandidat i statskundskab, har været iværksætter i fødevarebranchen, har arbejdet med beredskab og er i dag gymnasielærer i samfundsfag.

Han er opfinderen af “gelænderet til konflikttrappen”, men det er ikke for at han selv kan komme hurtigere op. Han skriver om personalisme og ledelse på personledelse.dk. Han plejer ikke at omtale sig selv i tredje person.

Om foredraget:

TIDSRAMME:

1 time og 30 minutter (inklusive spørgsmål undervejs)

PRIS:

Det kommer helt an på, hvem der spørger – og om der er særlige ønsker om faciliteret debat mv.

Kontakt mig for at spørge til pris og dato!