Foredrag


Jeg har flere forskellige fagfelter, jeg har arbejdet med, og erfaringer, der har presset sig på. Hvis I vil have mig til at komme på besøg, kan jeg skræddersy arrangementet efter jeres ønsker som workshop og/eller foredrag. For tiden holder jeg foredrag om følgende emner:

Findes “Retfærdig Krig”?

Krigen er den ultimative tingsliggørelse. Hvordan kan moralen eksistere alligevel? Vi ved godt, at det værste vi kan gøre, er at slå et andet menneske ihjel. Men alligevel sender vi soldater afsted for at gøre netop dette. Hvilke psykologiske mekanismer kan gøre det muligt? Ophører al moral i krigen – eller kan krigen nogle gange være det moralsk rigtige at gøre? Bliv klogere, gør dig dine egne tanker – og hør mit bud.

Styring og ledelse: Hvordan vælger du som leder de rigtige styringsinstrumenter?

Når du tager en uddannelse som projektleder, lærer du en masse om styringsinstrumenter. Men styring er ikke ledelse. I det engelske sprog er der en klar skelnen mellem ‘leadership’ og ‘management’, men i Danmark har vi en tendens til at klaske det hele sammen som ‘ledelse’. Ledelse handler i høj grad om, hvornår du skal fravælge at styre. Det vil vi drøfte i fællesskab – baseret på jeres erfaringer samt det relationelle menneskesyn ‘personalisme’. Læs mere på Personledelse.dk.